24 Temmuz 2013 Çarşamba

Pierre Cardin ile İç Giyim Modellerini Keşfedin

Dünyaca ünlü modacı Pierre Cardin 1922 yılında Venedikte dünyaya gözlerini açmıştır. İtalyan asıllı Fransız modacının giyim ve tasarıma olan ilgisi çok küçük yaşlarda kendisini göstermeye başlar ve 1936 yılında henüz 14 yaşında iken bir terzinin yanında ufak tefek dikiş işleri öğrenmeye başlamıştır. 1945 yılında ailesi ile beraber Fransa, Paris’e taşınan Pierre Cardin orada ünlü Fransız modacılar Jeanne Paquin, Elsa Schiaparelli ve Christian Bernard ile çalışma fırsatı yakalamıştır. Onların desteği ile de mesleğinde sağlam adımlar ile yükselen Pierre Cardin, Christian Dior’un yanında çalışmaya başlamıştır. Haute Couture akımını benimseyen Pierra Cardin çok vakit kaybetmeden kendisine Maison De Couture isimli dükkanı açmıştır. 1957 yılında Eva isimli Havva anlamına gelen erkek giyim mağazasını açmıştır. 1963 yılında vücudu saran tayt giysisinin popülerleşmesi ve hızlı bir şekilde dünyaya yayılmasında önemli bir rol oynadı. 1980 yılında Metro Politan Saat Müzesinde 30 yıllık meslek hayatı çalışmalarını sergileyen Pierre Cardin, mücevher ve parfüm tasarımları da gerçekleştirmiştir.



Kariyeri boyunca pek çok ünlü insan ile çalışan Pierre Cardin, en unutulmaz ve tarihe geçen stil çalışmalarını Beatles üyeleri ile beraber yapmıştır. Beatles’ın ince yakasız ceketleri ile hafızalarımız da yer eden görüntüsünün stilisti olan Pierre Cardin pek çok başarılı stil çalışmasına imza atmıştır. Dünyanın her yerinde bir çok sosyal sorumluluk projesine destek veren ünlü tasarımcı Pierre Cardin’in Paris’in merkezinde Escape Pierre Cardin isimli bir kültür merkezide bulunmaktadır. Kültür merkezinde pek çok genç tasarımcı, modaci, heykeltıraş, ressam sanatçıların çalışmaları desteklenmektedir. Pek çok ödülü bulunan Pierre Cardin 21.yy’ın en önemli modacılarından birisidir.



Pierre Cardin ürünleri arasında en popüler olanlar iç giyim ürünleridir. Ülkemizde oldukça talep gören ve özellikle kadınlar tarafından çok beğenilen Pierre Cardin iç giyim ürünlerine giycem.com aracılığı ile sahip olabilirsiniz. Giycem.com iç giyim ürünleri arasında pek çok güzel model bulunmaktadır. Her zevke, tarza ve yaşa hitap eden iç giyim ürünlerinden beğendiğinizi seçip satın alabilirsiniz. Ürünler 7 iş günü içerisinde kapınıza kadar da gönderilmektedir.

1 yorum: