12 Ağustos 2013 Pazartesi

Hayal(et) Oda






"Perde bir evin görüntüsünü baştan aşağı değiştiren önemli detaylardandır. Bir oda hayal edin. Amerikan mutfaklı şirin mi şirin bir oda olsun bu oda. Odanızda beyaz koltuklar, sallanan bir sandalye, kitap okuma köşesi ve film izlemek için tasarlanmış bir sinema salonunuz olsun. Beyaz koltuklar odanızı aydınlık ve ferah gösterirken, sallanan sandalyeli kitap okuma köşeniz odanıza entelektüel bir hava katar.
Jaluzi
Jaluzi
Amerikan mutfaklı odanızda, acıktığınızda mutfak hemen yanı başınızdadır. Odanızı daha aydınlık göstermek istiyorsanız aynalara da sıkça yer verebilirsiniz. Sinema salonunuza geçtiğinizde ses sistemi önem kazanır. Ses sisteminizin kurulumunda kaliteli sesi baz almalısınız.
Perde
Perde
Odanızda hiçbir fazlalığa yer olmasın. Fazlalıklar insanların sırtındaki kambur gibidir. Bütün kamburlarınızdan kurtulun ve evinizde kendinize yer açın. Eğer perdeniz yoksa bu rüya odayı hemen unutun. Çünkü perdesiz bir oda, kıymasız karnıyarık gibidir. Hep biraz eksiktir. Perde odanın havasını direkt olarak değiştirir. Perdesiz bir odada uyuyamazsınız. Sürekli olarak dışarıdan odanıza ışık girer. Jaluzi perdeler ise odanıza ışık girmesini ve dışarıdan birinin sizi izlemesini önler. Rahat uykular için perde kesinlikle şarttır. Odanızın tasarımına göre jaluzi perde veya standart perde kullanabilirsiniz. Uçuşan tülleri seviyorsanız perdenizi tüllerden oluşturmalısınız. Tek parça ve sabit bir perde istiyorsanız o zaman jaluzi perde tercih etmelisiniz."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder