12 Ağustos 2013 Pazartesi

Hijyenik Temizlik İçin H2o Mop X5



"Tamir işleri evimizde ve iş yerimizde sık sık karşımıza çıkar. Bozulan eşyalar, kapı kolları, ziller, musluklar hep birinin tamir etmesine ihtiyaç duyarlar. Bu sorunların çözümü ancak doğru el aletleri ve hırdavatlar ile mümkündür.  Tamiratı kolaylaştıran tornavidalar, matkaplar, boya tabancaları yapı market güvencesiyle artık elinizin altında.

El aletlerinden en çok kullanılanı şüphesiz matkaplardır. Çıkarılabilen uçları ile artık matkaplar çok daha kullanışlı. Elektrikli bir alet olmasından dolayı ıslak yüzeyde çalışmamakta fayda var. Matkabın ucu sıkıştırma anahtarı ile sıkıştırılabiliyor ve böylece kullanım sırasında matkap sabitlenmiş oluyor.Tek tuşla çalışan matkaplar size pratiklik kazandıracaktır. Zaman tasarrufu sağlayacak matkaplar ile hayatı kolaylaştırın.

Hırdavat ürünleri içerisinde pek çok ürün vardır. Kilitler, kasalar, otomobil aksesuarları, koruyucu gözlük ve daha pek çok ürünü hırdavat marketlerinden temin etmek mümkün. Bu geniş ürün yelpazesi içerisinde mutlaka işinize yarayacak bir ürün bulacaksınız.  Yaşam alanlarınızı tamir ederek sevdiklerinizle güzel ortamlarda hoşça vakit geçirin.

Hırdavat


Paint zoom tabancası eşyalarda leke bırakma, boyaların sıçraması, rulonun akıtması gibi sorunların önüne geçer. En iyi sonucu almak için boyayacağınız eşyanın kuru olması gerekir. Böylece boyayacağınız ürünün her tarafı eşit bir biçimde boyanmış olur. Boyası çıktığı için artık kullanamadığınız bir eşyanızı boyayarak tekrar evinize kazandırabilirisiniz. Paint zoom ile siz de kendi tasarımınızı yaratın.

              Dalgıç Pompa


Dalgıç pompaH2 Mop X5 gibi ürünler sayesinde temizlik yapmanın en kolay ve pratik yolunu keşfedin. Buharın aktif gücü ile tozları, bakteri türlerini, mantarları, küfleri, lekeleri ve kirleri yok eden, mutfak, banyo, parke, mermer, pencere ve giysileriniz için ayrı aparatları bulunan "H2O Mop X5 Buharlı Temizleyici" sayesinde evinizde %100e varan hijyen sağlamak artık çok kolay. Suyu, buhara dönüştürerek mikrofiber bezlerle, süper emicilik sağlayarak üst seviye hijyen sunan yeni nesil temizleyici ile temizlikte kusursuzluğu yakalamanın yolu  artık evidea.com’dan geçiyor, üstelik uygun fiyat ve kalite garantisi ile. Temizlik artık kabus olmaktan çıkıyor. Çok kısa sürede en hijyenik temizliği yapmak artık çok kolay."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder