26 Ağustos 2013 Pazartesi

Hayatınızdaki Yenilik

Hayatınızda ara sıra değişiklik yapmak sizi inanılmaz motive edecektir. Doğum gününüzde sadece çevrenizden bir hediye beklemeyin. Bugün sizin gününüz ve kendinize de gayet bir hediye verebilirsiniz. Bu hediye illa satın alacağınız bir şey olmasın. Hediye olarak yıllardır odanız için beklediğiniz değişikliği yapabilirsiniz.



Eve taşındığınızdan beri duvarlarınızı mı değiştirmek istiyordunuz. Öyleyse şimdi tam harekete geçme zamanı. Odanızın büyüklüğü ve mobilyalarınız göre seçeceğiniz bir duvar rengi ile evinizi canlandırabilirsiniz. İsterseniz her duvarı aynı renk boyayabilir, isterseniz de farklı duvarları farklı renkler ile boyayarak bir denge oluşturabilirsiniz. Hatta çizim yeteneğiniz var ise ya da yetenekli bir arkadaşınız var ise duvarlarınızda değişik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Kiradaysanız ve ev sahibinizden çekiniyorsanız da çeşitli çerçeve ve tablolarla odalarınızı süsleyebilirsiniz. Odanızı yenilemeniz bittiğinde içinizde kocaman bir mutluluk olacaktır.İşte, artık doğum günü hediyeniz hazır. Hayatınıza bir yenilik kattınız ve evinizin atmosferini değiştirdiniz. Bu sayede içeride artık değişik bir enerji dolaşıyor ve bu enerji sizin mutlu hissetmenizi sağlıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder