13 Kasım 2013 Çarşamba

Leziz Meyve Sepeti

Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz bir insanın doğum günü, iş kutlaması,  yeni bebek kutlaması, evlilik kutlaması mı var? Bu günde tatlı ve farklı olmasını istediğiniz bir hediye mi vermek istiyorsunuz? Tatlı bir hediye almak istiyorsunuz fakat sevdiğiniz ve özelini kutlamak istediğiniz kişi formuna dikkat ediyor ya da diyet mi yapıyor? O zaman kek sepeti ve meyve sepeti tam size göre.

Özel günlerde hediye olarak verilen şeyler artık günümüzde fazlasıyla sıradanlaşmış durumda. Gömlek, etek, kalemlik, ayakkabı, biblo, tablo, albüm, parfüm gibi hediyeler beklenti dahilinde oldukları için hediye verilen kişiyi fazla mutlu etmiyor ve istenen heyecan yaratılamıyor. Sevdiklerini özel günlerinde mutlu etmek isteyenler daha farklı ve sıradanlıktan uzak hediyelere yönelmeli mutlu edecek şeyler aramalılar. Emey’in sepetleri bu konuda size yardımcı oluyor.

Meyve Sepeti

Kek sepeti, hafif ve lezzeti dillere destan kekleri ile hoş ve şık bir tat sunarken, iyi bir hediye seçeneği de oluşturuyor. Yeni işini kutlayan kız arkadaşınız için hediye almak istediğinizde kek sepeti fırsat yaratıyor ve onu mutlu etme şansı sunuyor size. Formuna dikkat eden kız arkadaşınız öğleden sonra sizden gelen kek sepeti ile işine tatlı ve kalori açısından hafif bir mola verirken, fazlasıyla mutlu olacaktır. Sizse onun yeni işini kutlamak için hediye gönderenler arasında en özel kişi olacaksınız.

Meyve sepeti ise çikolata sepeti gibi ağır hediyelerle mutlu olmayacak kişilere vermek için en uygun seçenek. Mevsime özel taze ve lezzetli meyvelerin şık ve eğlenceli bir tasarımla yerleştirildiği meyve sepetleri, hafif ve sağlıklı beslenen sevdiklerinize verebileceğiniz harika bir hediye. Bu hediyeyi alan sevdiğiniz mutlu olurken belki de ilk kez gördüğü bu sepeti çok beğenerek “Meyve Sepeti Nasıl Yapılır” diye soracak. Böylece hem mutlu eden, hem de heyecan yaratan bir hediye vermiş olacaksınız.

Meyve ve kek sepetleri özel günlerde verilecek en hoş hediyelerdir. Siz de denemelisiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder